miercuri, 30 iunie 2010

Dincolo de linia orizontului...


Suflet nevinovat si inocent,saluta lumea cruda ce-ai parasit-o mult prea repede!

Saluta-i pe cei ce varsa lacrimi in urma ta,ce te vor retrai in amintiri frumoase,cu zambete amare!

Inchidem ochii si pastram moment de reculegere,pentru ca tu sa fii trecut dincolo de linia orizontului in pace...

Saluta-ne din nori,cu o privire calda,inconjurat in veci de cei naivi ca tine!

LINISTE! Acum cand viata ta si-a dat si ea ultima suflare ca milioane altele,mai crud,mai repede ca tine! S-a rupt o alta pagina,cu fosnet mult mai aprig,din cartea vietii noastre trecatoare!

LINISTE si PACE! E fara mila,fara sens pentru cei ce-ti poarta-n constiinta sufletul zdrobit si disparitia brusca a unei priviri ce-a alinat inima mamei tale.

O inima se opreste si altele raman sa bata pentru tine dor si suferinta...iar viata merge mai departe greu,mai greu decat se poate indura.Asa a fost poate vrerea entitatii superioare ce guverneaza locul.Pierdem lacrimi in ore-n sir,vom pierde zile!Vom fi umblat ca zombi,si poate vom uita...Dar nu si sufletul de mama ce-si va purta durerea inconditionat si fara pauza,cautand sufletul copilului luat prea devreme de langa inima ei.

Suflet nevinovat,saluta prin suflarea vantului,caci ai prins aripi si ai zburat prea sus.Noi n-avem aripi pentru a te urma,oricat ne-ar inalta picioarele,durerea ne doboara,ne afunda-n disperare.

Credinta a pierit,se cauta un raspuns! Numeni nu are...sau poate timpul...la ce folos?!? Si vei uita? Dar cum ai vrea sa uiti? Nu vrem sa respiram,poate asa te vom urma...sus,mai sus,in viata de apoi!

Niciun comentariu: